Ceresit APSORBER VLAGE AERO 360° za prostor površine 20m2 NEW

Ceresit APSORBER VLAGE AERO 360° za prostor površine 20m2 NEW

PROTIV KONDENZACIJE, NEUGODNIH MIRISA, BUĐI, ALERGIJE i sl. Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor. Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete. OPTIMALANA FORMULA KRISTALA AERO 360°TAB tableta sastoji se od ultraabsorbujućih aktivnih kristala koji obezbeđuju optimalni efikasnost. Prve kapi u okviru 24h. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature. EFIKASNO UMANJNJE LOŠIH MIRISA Patentirano sredstvo protiv loših mirisa bez njihovog maskiranja. DOGOTRAJNOST Jedna AERO 360°TAB tableta traje oko 3 meseca u sobi od 20m2 ili zapremini prostora 50m3. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°UPIJAČ VLAGE 450gr° do 40% veća efikasnost

PROTIV KONDENZACIJE, NEUGODNIH MIRISA, BUĐI, ALERGIJE i sl.

Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor.

Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete.

OPTIMALANA FORMULA KRISTALA

AERO 360°TAB tableta sastoji se od ultraabsorbujućih aktivnih kristala koji obezbeđuju optimalni efikasnost. Prve kapi u okviru 24h. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

EFIKASNO UMANJNJE LOŠIH MIRISA

Patentirano sredstvo protiv loših mirisa bez njihovog maskiranja.

DOGOTRAJNOST

Jedna AERO 360°TAB tableta traje oko 3 meseca u sobi od 20m2 ili zapremini prostora 50m3. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

KAKO RADI ?

Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°TAB
AERO 360°sistem baziran je na jedinstvenoj cirkulaciji vazduha 360
Tableta AERO 360°TAB apsorbuje višak vlage i neutralizuje loše mirise u vazduhu.
Tableta AERO 360°TAB pretvara vlagu iz vazduha u slani rastvor.
Slani rastvor se sakuplja u posudi ispod i nije moguće izlivanje iz posude i ako se obori aparat.
STRUJA NIJE POTREBNA

DOKAZAN I PREPORUČEN OD STRANE AFPRAL

(francuska asocijacija za prevenciju od alergije)

Na test studiji sa 23 porodice čiji članovi pate od alergije, Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°TAB se pokazao kao vrlo uspešan. Smanjnjem vlage Absorber vlage može da smanji smetnje koje mogu da imaju osobe koje pate od alergije izazvane vlagom (kao što su buđ i grinje). U slučaju strukturnih nedeostataka prostorije i obimne vlage problem ne može biti rešen samo Absorberom vlage.